Det är lätt att komma igång med publicering av projekt och objekt på bonytt.se. Nedan följer en kort guide om vilka steg du ska ta för att publicera.

Mäklare med tillgång till Vitec Express

1. Skapa ett PROJEKT i Vitec Express. Lägg sedan till objekt för resp. objekt som ska säljas.
  2. Kom ihåg att bocka för "NYPRODUKTION -JA". Viktigt!
  3. Välj Annonsera och klicka för BONYTT.
  4. Du får nu ett e-postmeddelande med information om att ditt projekt är överfört till Bonytt.
  5. Logga in på Bonytt Portalen, https://www.portal.bonytt.se, och välj Publicera ditt projekt. Läs mer om hur du registrerar dig och ditt kontor här.
  6. Klart!

Mäklare med tillgång till mSpec

Vi kommer inom kort släppa på även mäklare som använder mSpec. Vill du ha information om när detta sker så registrera dig här.

Övriga

Läs mer om våra utvecklingsplaner och våra releaser här.